Kulturhovedstad i Randers

Randers er en del af den Europæiske Kulturhovedstad i 2017 sammen med de øvrige kommuner i Region Midtjylland. Det betyder, at der i løbet af 2017 bliver ekstra kul på kulturen og de kulturelle arrangementer i Randers og det øvrige Region Midtjylland.

Europæisk Kulturhovedstad Aarhus 2017 har en programbog på 490 sider, der viser et festfyrværkeri af kultur med et internationalt tilsnit i hele Region Midtjylland. 

Har du lyst og appetit til store kulturbegivenheder giver 2017 dig muligheden, hvad enten du er borger eller besøgende i Randers Kommune. 

Udvalgte 2017-projekter i Randers

BEGÆR // LUST - Holzer og Lemmerz GAIA Museum gentænker outsider-kunst Fra Stavnsager til Konstantinopel "Det er synd" - Teaterskolen Kastali’a HEMMELIGE KONCERTER EUROINVASION - gadeteater My Playground - fremtidens legeplads SPEKTAKEL FESTIVAL Randers Løfter Kunsten Historisk sus på den Blå Bro Watermusic Randers MadFestival 2017, lørdag den 23. september Livet ved fjorden Move for Life Bollywood Beats and Big Band - Glows of Benares Part 2 Om Aarhus 2017