SPEKTAKEL FESTIVAL

Nu får børnene deres egen festival i Randers! - som en del af Europæisk Kulturhovedstad – Aarhus 2017. Den 8.-11. juni 2017 præsenteres det bedste kunst og kultur i en festival kun for børn!

Voksne har et hav af professionelle teater-, musik- og kulturfestivaler. Nu er det børnenes tur – med fokus på professionel, nytænkende kunst og kultur kun for børn. På Festivalen er det ypperste inden for alle kunstgenrer repræsenteret - nationale og internationale teaterforestillinger og gadeteatre, involverende kunstinstallationer, energiske koncerter og sanselige universer.

SPEKTAKEL FESTIVAL er en ægte festival!  - med et indendørs program på Randers EgnsTeater, Værket og Randers Musikskole. Det udendørs program afholdes på den centrale festivalplads, der iscenesættes som et stort oplevelsesrum med telte, madboder, byggelegeplads og ikke mindst kunstneriske installationer, arrangementer og produkter.

Festivalen lægger op til involvering. Børnene skal ikke kun være tilskuere, men også indgå i de mange kunstarrangementer som udviklere og kunstudøvere. Gældende er, at der skal være en synergi og udveksling mellem professionelle kunstudøvere og børnene.

Alle SPEKTAKEL FESTIVALENS arrangementer er gratis for de 6.000 besøgende til SPEKTAKEL FESTIVALENS betagende univers.

SPEKTAKEL FESTIVAL:
8.-11. juni 2017
Sted: Randers EgnsTeater, Værket og Randers Musikskolen
Arrangør: Randers EgnsTeater, Randers Kunstmuseum, Randers Kammerorkester, Værket, Remida Randers,
Randers Musikskole og Randers Bibliotek.