EUROINVASION - gadeteater

Arrangeret af Kastali’a den 26.-27. maj

Et internationalt kunstnerisk ungdomsudvekslingsprojekt med ”De Syv Dødssynder" som omdrejningspunkt. Det er Teaterskolen Kastali’a, der står bag projektet, og teaterskolen har inviteret 49 unge fra Europa til at deltage i projektet.

Hvert land har fået til opgave at gentænke og fortolke én af De Syv Dødssynder som en del af gadeteaterforestillingen ”De Syv Dødssynder – EUROINVASION”, der sidste i maj invaderer Voldum, Fjellerup, Langå og Randers.

I ”De Syv Dødssynder – EUROINVASION” understreges forbindelsen mellem kunst og samfund. Med afsæt i vores fælles europæiske kulturarv, middelalderens syv dødssynder, arbejdes der med fortællinger, der perspektiverer de unges samtid og kulturelle identitet. ”De syv Dødssynder -  EUROINVASION” bidrager til at gentænke samfundets værdier, herunder religiøse og politiske konflikter, finanskrise, ressourcemangel – og ikke mindst en gentænkning af begrebet ”synd”.

Fredag d. 26. maj: 
Kl. 10.30- 11.30 i Voldum
Kl. 14 -15 i Fjellerup

Lørdag d. 27. maj:
Kl. 10–11 i Langå  
Kl. 13–14 i Randers City
Kl. 13-15:  KAFFEMIK på Randers Kunstmuseum. Mød de unge skuespillere fra Portugal, Irland, Grækenland, Slovenien, Litauen, Tjekkiet og Danmark. Alle er velkommen.

Projektet er støttet af Erasmus+, Aarhus 2017, Randers Kommune og Sparekassen Kronjylland.