Historisk sus på den Blå Bro

Søndag den 13. august 2017 Kl. 13 – 15, på Justesens plæne v/ Den Blå Bro

Træd ind i en historisk fortælling fra 1800-tallet på den Blå Bro i Randers. Broen går over den bynære del af Gudenåen og har alle dage haft en central betydning for byen. Som en del af Randers Ugen 2017 bliver den Blå Bro omdannet til et udendørs skuespil opført af dilettanter. Du kommer til at træde ind i en tidslomme med dragter og hestevogne, væltepeter og meget mere. De besøgene får et indblik i hvordan livet blev levet dengang broen blev opført.

På broen og lige omkring broen vil portrætmalere, gøglere, og musikere bidrage til at skabe en autentisk og hyggelig stemning. 

Se mere info på: http://askwhy.dk/den-bla-bro

Du vil kunne smage og købe dig et måltid af datidens gode sager såsom; mjød, øl og svin. Hvis man mere er til at smage på ”nutidens mad”, vil StreetFood boderne kunne give dig en oplevelse, der forkæler smagsløgene.

Også pramdragerne som var en vigtig del af Randers som driftig handelsby, skal i fokus. Derfor arrangeres en guidede gåtur langs pramdragerstien med en fortælling om dragerens arbejde og livsbetingelser.  Er du mere til en cykeltur, kan du hoppe på jernhesten mellem den Blå bro og Pramdrager-skulpturen i Langå.