Move for Life

4.-5. november kan du komme med til 'Move for Life', som er et regionalt DGI-projekt, der gentænker motion og bevægelse gennem 100 idrætsevents i hele Region Midtjylland.

Move it! Op på dupperne! Move for Life er en kæmpe samling af events, der skal inspirere folk til at komme op fra stolen og ud at røre sig. Vores mål er at aktivere så mange borgere i regionen som muligt. Med et hav af lokale og regionale idrætsevents vil der være masser af muligheder for at løbe, hoppe, trave, ride, lave gadedrengehop, eller hvad der nu sætter fut i dig. I samarbejde med idrætsklubber, entusiaster, lokale projekter og kommuner i hele regionen gentænker vi idræt, træning og bevægelse med inspiration fra og integrering af kunst og kultur.

Det kan være cyklister der genererer strøm til en live koncert. Det kan være et museum der holder åbent i forbindelse med et midnatsløb. Ligegyldigt hvad, der får dig i gang, og hvor det sker, vil vi inspirere dig til at bevæge dig for livet.

Følg med på Facebook og DGIs egen hjemmeside.

Har du en god idé til et anderledes bevægelsesevent? Har du lyst til at være medskaber på et event i 2017 sammen med DGI? Kontakt projektleder Simon Knoblauch, e-mail: simon.knoblauch@dgi.dk, tlf.: 20275288.