Watermusic

Den 2. og 3. september 2017 forvandler Randers EgnsTeater industrihavnen i Randers til en spektakulær totaloplevelse. Med avancerede lys-, lyd- og 3D projektioner bliver havnens siloer, kraner og vandet ramme for et musikdramatisk show ud over det sædvanlige.

Den internationalt kendte sangerinde ”Oh Land” indgår, sammen med flere hundrede medvirkende, i et magisk univers, som indrammer fortællingen om kærligheden mellem landet og vandet. Med ”Oh Land” i rollen som havets dronning, berettes oplandets mytiske historier om truende søvæsener fra havets dyb, mens pramdrageren stille vandrer gennem den hemmelighedsfulde dis. Randers Havn fyldes med cirkusartister i åndeløs luftakrobatik og både i glidende dans over vandets mørke flade.

Hjemmeside: www.watermusic.dk 

Det engelske dansekompagni Motionhouse, der internationalt har opnået stor anerkendelse, tager publikum med på en sansemættet rejse. Visuelle drømmebilleder skabes af multimediekunstnerne fra spanske Logela, mens et 300 mands stort kor supplerer ”Oh Lands” melodiøse lydunivers.

Facebook: www.facebook.com/watermusicranders

Watermusic er ét ud af 12 udvalgte fuldmåneprojekter i det officielle program til Europæisk Kulturhovedstad Aarhus 2017 og bliver Randers’ indtil dato største enkeltstående udendørs kulturbegivenhed.