Tirsdag den 27. september

Kom og oplev forskellige aktiviteter med fokus på kvinder og arbejdsliv. Alle aktiviteter foregår/starter ved Dronningekajen på Randers Havn.

Kl. 13.30-15.00 - Coaching for arbejdssøgende

Når man efter en periode som ledig gerne vil i spil igen på arbejdsmarkedet, handler det om at finde ud af, hvad man brænder for, fordi det er dér, man har energi til at handle på sine muligheder og kan realisere sit potentiale. Kom med til workshop hos Martabolette Stecher (www.stecherinsti.com), der har mere end 20 års erfaring med at coache ledige, og få inspiration og ny viden til, hvordan du kan gå efter det, du drømmer om. Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig på line.sorensen@randers.dk. Max. 50 deltagere (foregår i glascontaineren).

Kl. 15.00-20.00 - Åbent skib 

Gå på eventyr i de tre Life-Boats - velkommen ombord. 

Kl. 16.00-21.00 - Kvinder, der tør!

På tværs af alder og profession giver Q-vinderne deres bud på en gentænkning af dynamisk kvindeliv. Kom bl.a. og oplev:

Kl. 16.00-17.00 - Generation Walk

Alle generationer inviteres med på en historisk byvandring, hvor en guide fortæller små Randershistorier om kvindelige hovedpersoner. Undervejs vil der blive stillet quizspørgsmål, og man kan være heldig at vinde flotte præmier. Randers Pigegarde ledsager os på turen.

Kl. 18.00-18.30 - Croquis dance

Publikum indbydes til at tegne efter levende model. Når musikken stopper, fryser modellen i sin bevægelse, og der tegnes løs. Alle materialer stilles til rådighed.

Kl.19.30-20.30 - Dig selv i centrum

Q-vinderne stiller sine mangeartede professioner og specialer til rådighed for åben rådgivning til byens borgere, bl.a. tilbydes der forskellige skønheds- og sundhedsbehandlinger. Derudover er der smagsprøver, bobler og mulighed for at se og købe skønne produkter. Behandlings-og produktboder er åbne fra kl. 18-20.

Kl. 21.00 - Tak for i dag!