Orkestre i Randers

Randers Kommune har mange forskellige orkestre. Her er alt inden for klassisk musik, rytmisk musik, sangskrivergrupper, jazz, folkemusik, harmonikaorkestre osv. Både professionelle og amatørorkestre befolker musikområdet i Randers.

Randers Kammerorkester

Randers Kammerorkester er Danmarks eneste professionelle kammerorkester. Orkestret spiller adskillige koncerter hvert år. Koncerterne kan være alt fra at spille med kunstnere som José Carreras og James Galway til børne- og skolekoncerter.

Besøg Randers Kammerorkesters hjemmeside.

Randers Big Band

Randers Big Band regnes i dag for at være blandt landets bedst spillende big bands. Bandet roses ikke mindst for en flot klang og et meget præcist, levende og dynamisk ensemblespil. Randers Big Bands repertoire spænder vidt - fra de klassiske "gamle" big band kompositioner over de lidt "nyere" til kompositioner af nulevende komponister.

Besøg Randers Big Bands hjemmeside.

Randers Politiorkester

Randers Politiorkester er stiftet den 13. februar 1939 og består i dag af 30 medlemmer, såvel politiansatte som civile. Orkestrets repertoire strækker sig fra marchmusik til kirkemusik, operettemusik, tyrolermusik, swingmusik og til diverse populære popmusiknumre.

Besøg Politiorkestrets hjemmeside.

Blæseorkestret Søndermarken

Blæseorkestret Søndermarken er et humørfyldt og velspillende orkester med 30-40 musikanter fra 7 år og op. Siden starten i 1967 har orkestret været med til at skabe fest og glæde ved utallige arrangementer både nær og fjern.

Besøg Blæseorkestret Søndermarkens hjemmeside.

Randers Pigegarde

Randers Pigegarde er et orkester for piger bosiddende i eller omkring Randers fra 8 år og opefter. Garden består i øjeblikket af 19 udnævnte gardere.

Besøg Randers Pigegardes hjemmeside.