Spillesteder i Randers

Randers Kommune har et rigt musikliv med såvel store som små og intime spillesteder, og der er noget for enhver smag.

Værket

Værket er Randers’ musik- og teaterhus med faciliteter både til kultur- og erhvervsarrangementer. Byens gamle elværk danner i dag en fin ramme om shows, koncerter, ballet, opera, skuespil, comedy og meget mere for publikum i alle aldre.

Besøg Værkets hjemmeside.

Turbinen

Det nyrenoverede Turbinen er et spillested, som ligger ved siden af Værket. På scenen kan man opleve både upcoming bands og lidt mere etablerede navne. Turbinen er pr. 1. januar 2017 udpeget som regionalt spillested.

Besøg Turbinens hjemmeside.

Underværket

Underværket er et særpræget handels- og kulturhus i Randers, der byder på forskellige kulturelle og handelsmæssige oplevelser for de besøgende. Underværket er hver uge centrum for foredrag, seminarer, teatre, koncerter og andre aktiviteter.

Besøg Underværkets hjemmeside.

Café von Hatten

Musikforeningen Café von Hatten er en over 30 år gammel forening, og den rytmiske musik er i højsædet. Café von Hatten afholder adskillige koncerter hver måned. Her præsenteres noget for enhver smag.

Besøg Café von Hattens hjemmeside.

Tante Olga

Tante Olga er et spillested, der ligger i bunden af Storegade. Stedet har ofte livemusik og er desuden arrangør af større koncerter i Randers, bl.a. i Arena Randers.

Besøg Tante Olgas hjemmeside.