Donovan & Sebastian – in concert

Donovan besøger Danmark som en del af en verdensturné i anledning af sit 50-års jubilæum til december. Donovan, 60’er-legende, digter og en af verdens mest kendte singer/songwriters, giver koncert sammen med sin danske ven og musikikon på den hjemlige scene, Sebastian.

23. maj 2016 - Oprettet af Kenneth Sørensen

Donovan 50-års jubilæumsturné er en hyldest til en kunstner, der har sat sit mærke på det sidste halve århundredes populærmusik.

“Jeg glæder mig til at skulle på denne verdensturné for at takke alle, der har fulgt mit arbejde lige fra begyndelsen – og alle dem, der først lige har opdaget mig nu,” siger Donovan. “Og jeg glæder mig endnu mere til at kunne lave en Danmarks-turné sammen med min gode ven Sebastian”.

Publikum kommer til at høre highlights fra Donovans lange række af hits, bl.a. “Sunshine Superman,” “Mellow Yellow,” “The Hurdy Gurdy Man,” “Jenifer Juniper”, ligesom han også vil optræde som storyteller.

Danske Sebastian, den yngste af de to ”grand old men”, har aldrig været bedre. Med et imponerende bagkatalog af sange, der nærmest har defineret stemning og temaer for flere generationer, er Sebastian et ikon i dansk musik. Dette blev blandt meget andet understreget af hans medvirken i Toppen af Poppen, hvor Sebastians sange og optræden var en kæmpe oplevelse – for de andre medvirkende og for de mange, der fulgte udsendelserne.

Sebastian er lige nu i gang med en fantastisk turné, der viser ham i den fineste form, med rørte og glade fans i tusindvis og med velfortjent fulde huse i hele Danmark.

Sebastian udtaler om den kommende turné gennem 5 byer i Danmark:

”Jeg glæder mig til at stå på scenen og optræde med en af mine store inspirationskilder fra midten af 60´erne – det er en stor ære for mig. Vi kommer med hver vores program men vil sikkert også lave et par sange sammen”.

Koncerten i Randers finder sted på Værket, søndag 11. december 2016 - Læs mere