Unik koncert med Brian Wilson

Som en del af en helt særlig verdensturné giver den legendariske sangskriver og sanger Brian Wilson, stifter af The Beach Boys, koncert på Værket. Koncerten bliver eneste koncert i Skandinavien.

20. april 2016 - Oprettet af Kenneth Sørensen

Pet Sounds bliver set som et af verdens bedste albums. Rolling Stone Magazine har det som nummer to på sin liste over de 500 bedste pladeudgivelser nogensinde, og det engelske musikmagasin Mojo går et skridt videre og placerer det som nummer ét. Det er med andre ord musikhistorie spillet live, når Brian Wilson kommer til Randers i forbindelse med sin Pet Sounds 50th Anniversary Tour, som han drager verden rundt med i 2016. Koncerten i Randers finder sted i Store Sal på Værket, torsdag den 1. september. 

Inden Brian Wilson med band spiller Pet Sounds i sin helhed for sidste gang live, får publikum et gedigent genhør med masser af tophits fra Beach Boys-repertoiret. Med på scenen har Brian Wilson tidligere Beach Boys-bandmedlemmer som Al Jardine og Blondie Chaplin, som også har spillet med Rolling Stones.

Brian Wilson skabte det musikalske mesterstykke Pet Sounds i en alder af 23 år. Blandt albummets nok mest kendte numre er ”God only knows”, ”Wouldn’t it be nice” og ”Sloop John B”. Paul MacCartney udtalte ved flere lejligheder, at Pet Sounds fik The Beatles til også at ville lave et koncept-album. Det blev til Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band. Som så i øvrigt ligger nummer ét på Rolling Stone-listen over bedste albums nogensinde – lige over Pet Sounds.